Cakesmash

De cake smash fotoshoot bestaat uit drie onderdelen, het eerste gedeelte is de pre-smash (foto's in nog schone kleren), dan de cake smash en als afsluiting een badsessie, waar we foto's maken van jouw kindje in een badje, meestal is dit dolle pret. Voor de outfit mogen jullie zelf zorgen wat wel bij het thema of de kleuren past.

De giant cupcakes die gebruikt worden bij de cakesmash fotoshoot kun je via mij bestellen die ik dan laat maken bij Cake Fashion.

Wil je de foto's gebruiken voor de uitnodiging voor de eerste verjaardag reserveer de cakesmash fotoshoot dan één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van jullie kindje.

Thema en kleuren wordt in overleg met jou besproken en ik zorg dan voor mooie bijpassende decoratie, bellenblaas en de taart. Deze fotoshoot duurt ongeveer 1-1,5 uur en vindt plaats in mijn studio. Voor voorbeelden van de cakesmash thema's kun je kijken bij Portfolio en kun je ideeën opdoen. Nieuwe ideeën zijn ook zeker welkom (op Pinterest staan er genoeg!) en mocht je er niet uit komen wil ik daar graag aan meedenken.

Na afloop van de cake smash shoot krijg je de heerlijke cake uiteraard mee ​om er thuis nog lekker van te smullen.

Bekijk cakesmash fotoshoots

Pakketten

Zilver

229
10 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Tips & informatie

Goud

299
20 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Tips & informatie


Neem contact op

Reviews