Newborn

Eindelijk, jullie baby is er! Die mini handjes en voetjes, dat schattige gaapje of niesje dat écht vanuit zijn of haar tenen komt, die donzige haartjes.. allemaal details die je nooit meer wil vergeten! Ik leg ze op een ongedwongen manier voor jullie vast in jullie eigen omgeving, waar jullie kleintje zich in die eerste weken het fijnst voelt. We nemen de tijd en houden het tempo van de baby aan.

Er is een keuze uit 2 soorten newborn fotografie, namelijk: newborn geposeerd en newborn lifestyle.

Newborn lifestyle

Als ik aan lifestyle denk dan denk ik aan spontaan, in the moment, gewoon op dat moment zoals het was.

Vroeger had je geen fotosessies zoals we die nu hebben. Eigenlijk was vroeger alles wel een beetje lifestyle. De oude foto’s, gemaakt omdat je dat moment wilde herinneren. En hoe graag kijken we nog naar die foto’s van onszelf die onze ouders gemaakt hebben, juist omdat ze dat speciale moment voor altijd wilden vastleggen? Er werd nog niets perfecter gemaakt, het was gewoon zoals het was. En dat is wat ik graag wil bieden met newborn lifestyle. Jullie familie fotograferen is dat mooie moment. Gewoon zoals jullie op dat moment zijn.

Bekijk newborn lifestyleshoots

Pakketten

Zilver

249
10 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Kledingtips & informatie

Goud

319
20 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Kledingtips & informatie


Combinatiepakket
Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot boeken? Dan kun je gebruik maken van het combinatiepakket. Wanneer je bij beide shoots pakket Goud afneemt, krijg je €10- korting op de totaalprijs.

Neem contact op

Reviews