Enthousiaste fotografe, opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen op fietsafstand van de zee. Mama van Emma, Luke & Noah en getrouwd met mijn man.

Op de middelbare school had ik gekozen voor de richting horeca en het laatste jaar voor bakkerij, waar ik soms nog wel eens wat mee doe (tijdens verjaardagen taarten maken). Na het behalen van mijn diploma heb ik op het MBO de opleiding Signmaker gedaan, waar verschillende creatieve lessen aan bod kwamen, zoals: tekenen, kalligrafie, fotografie, zeefdrukken, huisstijlen en logo's ontwikkelen, bestickeren en wrappen van auto's. Nadat ik bij deze opleiding mijn diploma had behaald vond ik het nog niet genoeg en wou nog verder groeien in een creatieve richting, dus had ik gekozen voor Mediavormgeving. Hierbij moet je denken aan het coderen en ontwerpen van website's, ontwerpen van logo's en huisstijlen. Wat mij altijd aantrok en nog steeds is het creatief zijn op allerlei manieren, mezelf uitdagen en altijd blijven doorgroeien en zoveel mogelijk leren.

De liefde en passie voor fotografie heb ik van kinds af aan van mijn vader en mijn vader weer van zijn vader. Een paar jaar geleden heb ik besloten mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken en ben sinds april 2020 officieel geregistreerd bij de KVK. Ik heb een passie voor het vastleggen van spontane en echte momenten. Ik hou van natuurlijke, warme en pure foto’s en werk daarom graag met daglicht (en studiolicht als het in de studio te donker is).

Zwangerschap, newborn, cakesmash en kids zijn mijn specialiteiten. Natuurlijk sta ik ook open voor andere wensen en suggesties, deze zijn altijd in overleg bespreekbaar.

Momenten van vreugde, liefde, geluk en nieuw leven vind ik geweldig om vast te leggen als herinnering voor later. Door mijn persoonlijke en ontspannen manier van aanpak zorg ik voor foto’s die echt bij jullie passen.

Spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken of verdere informatie opvragen, stuur mij dan een bericht en hopelijk zien we elkaar snel.

Liefs, Jeantina