Neem hier contact met mij op!

Wil je iets weten wat hier niet op de website staat of wil je me gewoon een berichtje sturen? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik probeer ieder bericht binnen 3 dagen te beantwoorden.

Naam*

E-mailadres*

Waar heb je interesse in?

Hoe heb je mij gevonden?

VEEL GESTELDE VRAGEN


HOE BOEK IK EEN FOTOSHOOT EN HOE VER VAN TE VOREN?
Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier op de pagina CONTACT invullen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Ik raad aan om minimaal 2 maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Vooral de weekenden zitten gauw vol. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

IN WELKE OMGEVING FOTOGRAFEER JE?
Ik fotografeer in de omgeving van Terneuzen, Axel en Hulst, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor fotoshoots. Fotoshoots kunnen in mijn studio plaatsvinden, of in een mooie plek in de natuur. In mijn informatiebrochure geef ik tips over kleding. Favoriete plekken zijn natuurgebieden met veel diversiteit zoals water, zand, bos en/of een heide. De reiskostenvergoeding is 0,45 cent per km buiten Terneuzen.

WAT GEBEURT ER BIJ EEN SLECHTE WEERSVOORSPELLING?
Bij bewolking kan een buiten shoot gewoon doorgaan. Bewolking is fijn voor de foto’s omdat je dan geen harde schaduwen of knijp ogen krijgt. Als het regent vind ik het geen probleem om de shoot te verzetten, tenzij je als alternatief een lichte binnenlocatie hebt. Overigens heb ik nog niet vaak een shoot hoeven verzetten. Meestal blijkt het bij een slechte voorspelling toch nog wel even droog te zijn.

HOE IS DE LEVERING VAN DE FOTO'S?
Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens kun je de foto's in lage resolutie en met watermerk bekijken in een online galerij en mag je een selectie maken van de foto's die je graag wilt ontvangen, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Deze foto's worden daarna verstuurd via Wetransfer waar je ze kunt downloaden. De levering van de foto’s is 3 weken. Bij een bruiloft is dit 4-6 weken.

HOE ZIT HET MET FOTO’S IN ZWART WIT?
Ik lever foto’s af in kleur en ook in zwart wit. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei.

GOED OM TE WETEN
Het boeken van een fotoshoot betekent automatisch dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, geen probleem, alleen meldt dit dan graag bij het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.