Zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzondere, maar ook spannende periode in je leven. Hoe bijzonder is het om dit moment door mij vast te laten leggen, met prachtige foto’s zodat het een tastbare herinnering wordt voor later. Tijdens een zwangerschapssessie draait het helemaal om jou en om je mooie buik. Mijn stijl omschrijft zich als een warm, puur, gedetailleerde, natuurlijke gestylde zwangerschapssessie met een romantische sfeer.

Samen met je partner, je gezin, alleen, of samen met je kindje(s). In mijn studio of op locatie leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. Ik neem alle tijd om een gevarieerde serie voor jullie neer te zetten. Voorafgaand aan de sessie hebben we contact en bespreken we de wensen die je hebt. Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie. Meer informatie over een zwangerschapsshoot kun je vinden op de blog.

Lees de blog

Een zwangerschapssessie kan het beste gepland worden in week 32 tot en en met week 36 van je zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je meestal nog comfortabel. Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik je rond de 20e week van je zwangerschap al te reserveren. Mocht je in verwachting zijn van een meerling adviseer ik om de zwangerschapssessie rond de 25e-30ste week van je zwangerschap te plannen. Ik beschik over een collectie zwangerschapsjurken die je tijdens de zwangerschapssessie kunt dragen. Maar je bent ook vrij om zelf jurken of kledingsets mee te nemen.

Naast de prachtige jurken beschik ik over verschillende achtergronden in de studio die de sessie compleet maken. Van te voren bespreken we je wensen en samen maken we er iets heel moois van.

Combinatiesessie
Mocht je na de bevalling je kleintje willen laten vastleggen met een newbornsessie, is het aantrekkelijk om een combinatiesessie te reserveren. Je boekt dan zowel de zwangerschapssessie als de newbornsessie in een en ontvangt een combinatiekorting.

Neem contact op

Investering

249
20 digitale foto's in hoge resolutie die je zelf mag uitkiezen uit een online gallery
Shoot van maximaal 1 uur op een buitenlocatie
Kleding uit klantengarderobe + stylingadvies
Extra digitale bestanden:
- €15 per losse foto
- €135 voor 20 extra foto's
- €200 voor alle foto's

Excl. reiskosten €0,45/km (retour) buiten Terneuzen met een maximum van 1 uur reistijd.

Combinatiepakket
Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot boeken? Dan kun je gebruik maken van het combinatiepakket. Wanneer je beide shoots boekt, krijg je €10- korting op de totaalprijs.

DIT WIL IK!

Reviews