"Prima foto’s van zowel zwangerschapshoot als newborn. Ze nam de tijd ook voor het rustig krijgen van onze dochter en dat is terug te zien in de foto’s. Bedankt!"
Evert & Esmeralda

"Mijn dochter heeft genoten tijdens de cakesmash & ik ben heel erg blij met de resultaten!! De foto’s werden al super snel geleverd & écht veel meer dan verwacht 😍"
Demelza

"Jeantina heeft bij onze bruiloft de foto's gemaakt. Ze zijn echt prachtig geworden! We gaan zeker nog eens terug voor een andere shoot."
Niek & Mariëlle

"Super blij met de foto's!"
Renata
"Super leuke fotoshoot gehad van mijn dochtertje! En wat heeft ze genoten. De foto's waren prachtig en de taart was heerlijk!"
Sacha


"Super leuke foto's van onze bruiloft. Op de foto's zijn alle emotie en leukste momenten vastgehouden. Wij bevelen Jeantina Lensen Fotografie van harte aan."
Jana & Antoine

"Hele leuke babyshoot gehad. Ook al hadden we deze shoot gewonnen, was Jeantina heel erg professioneel. Ze is heel rustig en krijgt het voor elkaar om alle standjes die ze op de foto wilt hebben, op de foto te krijgen, ook al duurt dat soms langer."
Michelle

"Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en waren super mooie foto’s. Ook een familieshoot was goed bevallen. Voor een leuke prijs heb je ontzettend mooie foto’s! Gaan ze zeker nog eens vragen!"
Lydia & Nicardo"Zeker een aanrader! Ik heb een Cakesmash van mijn dochtertje gedaan afgelopen week! Ik ben zo blij met de foto's al werkte de kleine af en toe tegen! Ze zijn hartstikke mooi geworden!!"
Flora"We hebben twee fotoshoots bij Jeantina gedaan, een zwangerschapsshoot en een newborn shoot. Ze komt zelf met leuke ideeën en neemt alle tijd. Ze ging ook heel lief en rustig met onze baby om. We zijn ontzettend blij met het resultaat van beide shoots, het zijn prachtige foto’s. Ook is het fijn dat je alle foto's in zowel kleur als zwart/wit krijgt. Ik raad haar zeker aan!"
Louise


"Jeantina was de fotograaf op onze bruiloft. Het was een prachtige dag die van begin tot eind schitterend is vastgelegd door haar! Bescheiden maar vrolijk aanwezig op de dag zelf met als resultaat een pracht van een reportage! Veel dank!"
Marjolein & Jaco
"Jeantina heeft voor mijzelf en mijn gezin veel betekend! En nog! Zij heeft mijn hele zwangerschap van onze dochter mee gekregen. Ze heeft het geluk vast gelegd van begin tot ons 2e wondertje er was! En zelfs daarna! Foto's gemaakt op haar geboorte dag! En onder tussen is zij al langs geweest om bij ons thuis wat newborn foto's te maken. Jeantina is een vrouw die verstand heeft van het maken van foto's wij zien haar groeien in haar werk! Ze is rustig en heeft geduld met de kinderen! Ze is lief en is aardig, plant haar fotoshoots in naar wens van haar klanten! Wij vinden Jeantina een top fotograaf! En gaan nog veel meer mooie foto's tegemoet komen die zij zal mogen maken, want elke keer is het resultaat weer geweldig! Bedankt Jeantina! Op naar de volgende shoot!"
Shelley

"Hele leuke zwangerschapsshoot gehad. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!"
Rémi


"Zo blij met de foto’s die Jeantina van ons 3tjes gemaakt heeft! Door de Corona crisis zat een Newborn shoot voor Ilay er helaas niet in maar door de mini sessie buiten hebben wij nu toch geweldige foto’s van ons gezin kunnen laten maken. Dankbaar voor je tijd, energie! Wij weten je te vinden voor toekomstige foto’s."
Esmay

"Afgelopen weekend een leuke shoot gehad.. met super mooie fotos als resultaat!"
Marieke


"Gister de preview ontvangen van de zwangerschapsshoot, zo mooi! Kan niet wachten tot de rest komt! Zeker een aanrader!"
Elise

"Super mooie foto's! Heel blij mee!"
Sharon

"Zooooo blij met de foto's van de bloesemshoot! Jeantina groeit met ons gezin mee! Heerlijk om zo elke fase levend te houden❤ Een echte aanrader! Inmiddels 5 (mini)shoots apart gehad, 2 bruiloften en een vriendinnenshoot!!"
Leona