Bruiloft met een toffe fotolocatie

21 januari, 2023Bruiloft
ZENUWACHTIGE, MAAR PRACHTIGE BRUID

Ja, Alyssa was wel wat zenuwachtig maar dat was niet te zien. Nadat ze was opgehaald door haar aanstaande gingen we naar de prachtige fotolocatie: graanveld, hooibalen en de haven bij de Braakman.

PRACHTIGE FOTOLOCATIE

Wat is nou een prachtige locatie voor een bruiloftshoot? Voor mij is dat het er mooi licht en romantisch is, precies mijn stijl dus :) Hoe gaaf is het dan als de fotolocatie in een haven én tussen het graanveld is?!

Bekijk meer informatie
TROUWCEREMONIE IN EEN MUSEUM

Van het poseren en lachen tijdens de fotoshoot heeft het bruidspaar natuurlijk honger gekregen! Tijd om lekker te gaan lunchen. Dit was bij het bruidspaar thuis. Vervolgens gingen we door naar het Industrieel museum in Sas van Gent voor de ceremonie.

Vraag de infogids aan
TAART & RECEPTIE

Na de ceremonie was het tijd voor een feestje op een romantische en knusse locatie die mooi was aangekleed met spullen van het bruidspaar. Samen met de naaste familie en goede vrienden werd de taart aangesneden door Dennis & Alyssa. Daarna namen de kinderen samen met hun papa en mama de felicitaties aan voor deze mooie dag!

Bekijk de tarieven

Willen jullie mij ook als bruidsfotograaf op jullie bruiloft? Stuur mij dan een berichtje zodat wij kennis kunnen maken!

Neem contact op