Kids

Er zijn talloze redenen om te bedenken waarom een kids fotoshoot plaats kan vinden... Het lijkt een cliché, maar het is echt waar: voor je het weet zijn kinderen groot. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een kids fotoshoot. Het verschil tussen een kids fotoshoot en een familie fotoshoot is het volgende: tijdens een kids fotoshoot draait het alleen om de kinderen. Alleen zij komen samen en apart op de foto. Wil je graag foto’s laten maken waarbij het hele gezin in beeld is dan kun je het beste kiezen voor een gezinsfotoshoot. Tijdens een gezinsfotoshoot worden er foto’s gemaakt van alle gezinsleden samen en ook aparte samenstellingen zoals alleen mama met dochter, vader & zoon en ga zo maar door. De gezinsshoot is dus een stuk uitgebreider.

Tips wat betreft kleding en accessoires voor de kinderfotoshoot:
Kledingstukken in de kleuren gebroken wit, beige of bruin komen hierin het beste naar voren. Ze geven een mooi naturel effect bij de achtergrond en een mooi contrast.

Felle kleuren, drukke strepen, logo's, opvallende tekens en printjes zijn af te raden omdat ze de aandacht te veel kunnen afleiden en een rommelig en onrustig effect kunnen creëren.

Neem contact op

Investering

229
15 digitale foto's in hoge resolutie die je zelf mag uitkiezen uit een online gallery
Shoot van maximaal 1 uur op een buitenlocatie of in mijn thuisstudio
Stylingadvies
Extra digitale bestanden:
- €15 per losse foto
- €135 voor 20 extra foto's
- €200 voor alle foto's

Excl. reiskosten €0,45/km (retour) buiten Terneuzen met een maximum van 1 uur reistijd.

DIT WIL IK!