Newborn

Eindelijk, jullie baby is er! Die mini handjes en voetjes, dat schattige gaapje of niesje dat écht vanuit zijn of haar tenen komt, die donzige haartjes.. allemaal details die je nooit meer wil vergeten! Ik leg ze op een ongedwongen manier voor jullie vast in jullie eigen omgeving, waar jullie kleintje zich in die eerste weken het fijnst voelt. We nemen de tijd en houden het tempo van de baby aan.

Er is een keuze uit 2 soorten newborn fotografie, namelijk: newborn geposeerd en newborn lifestyle.

Newborn geposeerd

Een newbornsessie richt zich op de slapende baby tussen de 7 en 18 dagen oud. Dan is je baby nog klein genoeg om hem in foetus houding te kunnen fotograferen. Krijg geen spijt, boek op tijd! Ik adviseer dan ook om je sessie al tijdens je zwangerschap rond 25-30 weken te plannen. Omdat je nooit weet wanneer je gaat bevallen, reserveer je een newbornsessie op de uitgerekende datum, ik hou dan plek vrij in mijn agenda en zodra je bevallen bent plannen we een afspraak in. De sessie vindt plaats in de studio en start in de ochtend.

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact en bespreken we de wensen die je hebt. Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie. Meer informatie over een newbornshoot kun je vinden op de blog.

Lees de blog

Mocht je naar aanleiding van deze informatie vragen hebben kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Neem contact op

Investering

319
20 digitale foto's in hoge resolutie die je zelf mag uitkiezen uit een online gallery
Shoot van maximaal 2 uur in mijn thuisstudio
Kleding uit klantengarderobe + stylingadvies
Extra digitale bestanden:
- €15 per losse foto
- €135 voor 20 extra foto's
- €200 voor alle foto's

Combinatiepakket
Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot boeken? Dan kun je gebruik maken van het combinatiepakket. Wanneer je beide shoots boekt, krijg je €10- korting op de totaalprijs.

DIT WIL IK!

Reviews