Newborn

Eindelijk, jullie baby is er! Die mini handjes en voetjes, dat schattige gaapje of niesje dat écht vanuit zijn of haar tenen komt, die donzige haartjes.. allemaal details die je nooit meer wil vergeten! Ik leg ze op een ongedwongen manier voor jullie vast in jullie eigen omgeving, waar jullie kleintje zich in die eerste weken het fijnst voelt. We nemen de tijd en houden het tempo van de baby aan.

Er is een keuze uit 2 soorten newborn fotografie, namelijk: newborn geposeerd en newborn lifestyle.

Newborn lifestyle

Als ik aan lifestyle denk dan denk ik aan spontaan, in the moment, gewoon op dat moment zoals het is.

Vroeger had je geen fotosessies zoals we die nu hebben. Eigenlijk was vroeger alles wel een beetje lifestyle. De oude foto’s, gemaakt omdat je dat moment wilde herinneren. En hoe graag kijken we nog naar die foto’s van onszelf die onze ouders gemaakt hebben, juist omdat ze dat speciale moment voor altijd wilden vastleggen? Er werd nog niets perfecter gemaakt, het was gewoon zoals het was. En dat is wat ik graag wil bieden met newborn lifestyle. Jullie familie fotograferen is dat mooie moment. Gewoon zoals jullie op dat moment zijn.

Neem contact op

Investering

319
20 digitale foto's in hoge resolutie die je zelf mag uitkiezen uit een online gallery
Shoot van maximaal 2 uur in mijn thuisstudio
Kleding uit klantengarderobe + stylingadvies
Extra digitale bestanden:
- €15 per losse foto
- €135 voor 20 extra foto's
- €200 voor alle foto's

Excl. reiskosten €0,45/km (retour) buiten Terneuzen met een maximum van 1 uur reistijd.

Combinatiepakket
Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot boeken? Dan kun je gebruik maken van het combinatiepakket. Wanneer je beide shoots boekt, krijg je €10- korting op de totaalprijs.

DIT WIL IK!

Reviews